ERP-Specialist med stærke evner i Uniconta søges til BSO-Udvikling

Er du en haj til at implementere ERP-systemer, og har en forkærlighed for Uniconta? Så søg denne spændende stilling.

Du kommer til at indgå i vores digitale ERP-team, hvor du bidrager med din høje tekniske faglighed inden for Uniconta. Du kommer samtidig til at supportere dine kolleger rundt omkring i landet, således vi sammen kan styrke BSO-området digitalt og fagligt. Supporten består i både rådgivning, kvalitetssikring og løsning af konkrete udfordringer, som dine kolleger bringer til dig, fordi de ved, at du er en holdspiller, der elsker at hjælpe.

Det ligger desuden i rollen, at du, i dialog med øvrige digitale specialister, sikrer fokus på, at handlingsplanen for BSO implementeres, særligt ift. automatisering og digitalisering i relation til ny bogføringslov. Endelig er det dit ansvar at understøtte BSO-tilbudsgivning og gerne deltage på salgsmøder og salgsinitiativer, hvor kunde- eller opgavekompleksiteten er høj. Her vil du primært bidrage med at afdække korrekte løsningsbehov, konverterings- og implementeringsopgaver i Uniconta.

Arbejdsområder som digital specialist

Udover de nævnte ansvarsområder kan du se frem til følgende arbejdsopgaver:

  • Have egne kundeopgaver i form af salgs- implementerings – og konverteringsopgaver. Omfanget af egne kundeopgaver aftales med nærmeste leder
  • I samarbejde med kundeansvarlige partnere at forfølge salgsmuligheder til nye og eksisterende kunder
  • Supportere medarbejdere med opgaveløsning af BSO-opgaver
  • Deltage sammen med de andre regioners digitale specialister i BSO Udvikling i en løbende sparring vedrørende prissætning, sammensætning af kundeløsninger og operationelle optimeringer

Den traditionelle ønskeliste

  • Du har erfaring med og stor teknisk forståelse for opsætning, udvikling og vedligehold af digitale værktøjer – primært med stærk faglig ekspertise indenfor Uniconta.
  • Du har ydermere en stærk forståelse for øvrige tekniske og digitale muligheder. Det kunne fx være systemer som: Microsoft Business Central, e-conomic, Corpay One, Pleo eller Kontolink m.fl.
  • Er god til at forstå og optimere både kunders og kollegers processer
  • Du har forståelse for opgaverne i en revisionsforretning
  • Optimalt set har du en solid revisorbaggrund

Vi er på udkig efter proaktive kolleger. Og hvad er så det? Det er mennesker, der sætter en ære i at være serviceminded og samarbejdsorienteret, når en kollega ringer og beder om hjælp. Derfor er du også typen, der får en bedre dag, hvis en kollega er kommet til dig med en udfordring, som du har hjulpet med at løse.

Kort om BDO – resten skal opleves
BDO har 32 kontorsteder fordelt over hele Danmark og mere end 1.400 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller mere end 164 lande og mere end 95.000 ansatte på verdensplan.

Vi ville gerne fortælle dig om kontoret, men da vi søger i hele landet, kan det være svært at beskrive udsigten, fællesarealerne eller kaffemaskinen. Men hvis du ansøger, kan det være, at vi kan få mulighed for at vise dig det.

Må vi høre lidt om dig?
Nu har vi fortalt dig lidt om, hvorfor du skal søge det spændende job som digital specialist i BSO, og nu vil vi meget gerne høre mere om dig. Fortæl os, hvem du er, hvad du står for og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af BDO.

Vi indkalder til samtaler løbende, og håber på, at den rigtige, nye kollega kan tiltræde hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Sune Momme Jeppesen på sujep@bdo.dk eller + 45 51 58 60 05.

Vi ser frem til at modtage dit CV og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist: Hurtigst muligt
Kontaktperson:
Sune Momme Jeppesen Manager, Rekruttering
Jobområde: Business Services & Outsourcing (Erhvervsservice)
Jobtype: Fastansættelse
Tiltrædelse: Snarest muligt
Kontor: Aalborg, Aarhus, Brønderslev, Esbjerg, Frederikshavn, Haderslev, Herning, Hjørring, Kolding, København, Middelfart, Nyborg, Odense, Randers, Silkeborg, Svendborg, Sæby, Vejle, Aabybro, Køge
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Kystvejen 29
8000 Aarhus C
CVR: 20222670