Bliv revisortrainee - en spændende og fremtidssikret uddannelse

Søger du nye udfordringer, og har du viljestyrke, ambitioner og motivation til at tage ansvar? Så er det måske dig, der som trainee om kort tid er i centrum for BDO’s talentudvikling.

Som trainee hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Du får mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd. Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt traineeforløb, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine mere end 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Om dig
Du har afsluttet din uddannelse på én af erhvervsskolerne, erhvervsakademierne, på universitetet eller forventer at afslutte med et godt resultat i 2021 – måske har du holdt et sabbatår fra studierne, hvor du har arbejdet eller rejst? Du kan lide at arbejde med tal, og du har en naturlig nysgerrighed for at finde sammenhængen i de tal og oplysninger, du bliver præsenteret for. Du kan lide at arbejde med mennesker, er god til at skabe kontakt, og din interesse for at yde rådgivning og hjælpe andre er stor. Vi forestiller os, at du har en aktiv fritid, og at du trives med at samarbejde og gå efter de bedste resultater – både privat og på arbejdet.

Som BDO-trainee er du:

  • udadvendt og interesseret i kontakt med andre mennesker
  • analytisk og har evnen til at se muligheder
  • god til at udvise indlevelsesevne
  • interesseret i og har evner for tal
  • systematisk og struktureret
  • god til at lede og har gode kommunikationskompetencer
  • interesseret i relationer og i verden omkring dig.

Jobbet
Som BDO-trainee får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. På et lokalt BDO-kontor kommer din dagligdag til at bestå af meget varierende kundeopgaver, hvor du kommer til at få en stor kontaktflade til forskellige kundetyper og stor indsigt i det danske erhvervsliv.

Dine arbejdsopgaver udvikler sig løbende i takt med dine erfaringer, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver. Arbejdsopgaverne løses ofte i teams, hvor du i samarbejde med dine kolleger arbejder med de opgaver, som skal løses for kunden.

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores interne traineeuddannelse. Fra begyndelsen af dit traineeforløb bliver du tilknyttet en mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med det faglige. Du vil fra første dag blive betragtet som ægte BDO’er.

Trainee-uddannelsen giver dig solidt netværk
Som trainee i BDO får du et kæmpestort netværk, og du mødes jævnligt med dine traineekolleger i forbindelse med interne kurser. Her udvikles jeres indbyrdes kontakt, og dit netværk kommer til at dække hele landet, da vi har trainees på kontorer i hele Danmark. Via traineeforløbet har du et solidt fundament for din fremtidige karriereudvikling og det perfekte udgangspunkt for at skabe din egen individuelle karrierevej.

Vil du vide mere om traineeuddannelsen?
Gå ind på bdo.dk/trainee og læs mere om, hvad traineejobbet og uddannelsen går ud på.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på trainee@bdo.dk. Du kan også kontakte det enkelte BDO-kontor tæt på dig.

Arbejdssted
Vi søger trainees til privat revision i følgende byer: Middelfart, Nykøbing Mors, Skive og Sæby.

Ugentlig arbejdstid
37 timer.

Ansættelsesstart
1. september 2021.

Ansøgningsfrist
Hvis du ønsker at komme i betragtning til én af traineestillingerne, beder vi dig sende os din ansøgning online hurtigst muligt. Du har mulighed for at søge på et eller flere kontorsteder på én gang. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet vores nye kolleger.

BDO betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset køn, alder, livsstil, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

Ansøg
Del i dit netværk
Frist: Løbende
Kontaktperson:
Karin Holm Jensen Senior Consultant, HR
Jobområde: Privat Revision
Jobtype: Trainee
Tiltrædelse: 1. september 2021
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Kystvejen 29
8000 Aarhus C
CVR: 20222670
Powered by Emply