Er du revisor, og skal du være med til at udvikle BDO i Skive?

Efter en kort tur fra parkeringspladsen til hoveddøren lander på førsteparket til et vue over Skive by. Her er du klar til en ny dag, hvor du er omgivet af kolleger, der hjælper med dine udfordringer og giver high-fives, når I skal fejre en ny succes.

Med din nye plads følger også muligheden for at få en faglig rolle, en væsentlig rolle hvad angår din egen kundeportefølje og ikke mindst inddragelse i kontorets udvikling. 


Hvad vil det sige at være BDO’er?

”Når jeg møder ind mandag morgen, så ved jeg, at jeg er mellem venlige og loyale kolleger. Det gælder ikke kun dem der sidder tættest på; men alle i afdelingen. Døren står åben, hvad end du er partner eller trainee, og du er ikke nummer 10 i køen, hvis du har et spørgsmål – det betyder meget. Her bliver der sat pris på dig. Du er ikke bare et medarbejdernummer.” - Alexander Bjerrefelt, Assistant

Med stillingen følger en individuel tilpasning af din rolle, alt efter hvor du befinder dig i dit liv. Vi lægger i samspil en individuel karriereplan. Vi forventer, at du har mindst 4 års erfaring, samt at du er i gang med relevant HD eller Cand.merc.aud. uddannelse.

I BDO har vi et formål, som vi håber, du kan identificere dig med. Vi er mennesker, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme. Det betyder, at du har en lyst til at hjælpe dine kunder, ligesom vi har en lyst til at hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Vi sætter os altid godt ind i kundernes situation, så vi kan møde dem, der hvor de er. Det er derfor vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der involverer en tæt kundekontakt. 

Som revisor på vores kontor i Skive skal du desuden have lyst til at indgå i et læringsmiljø, hvor alle lærer fra sig og bærer et fælles ansvar for at gøre vores kontor til byens bedste arbejdsplads.

Med en stilling hos BDO bliver du en del af et hus, og en organisation, i stor vækst, og du kommer som medarbejder til at spille en vigtig rolle i den fortsatte udvikling.

Udover det allerede nævnte kan du blandt andet se frem til:

  • Opgaver inden for regnskab, revision, rådgivning og skattemæssige forhold.
  • En individuelt tilpasset kundeportefølje med stort ansvar og kundekontakt fra dag ét.
  • Stor mulighed for menneskelig og faglig udvikling med såvel kunder samt med den facilitering, som vores BDO Academy understøtter.

Kort om BDO – resten skal opleves

BDO har 34 kontorsteder fordelt over hele Danmark, og ét i Grønland, samt mere end 1.700 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller 166 lande og over 115.000 ansatte på verdensplan.

Er du vores nye kollega?
Nu vil vi meget gerne høre mere om dig, så fortæl os hvem du er, og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af BDO.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sune Momme Jeppesen på +45 51 58 60 05 eller sujep@bdo.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV.

I BDO arbejder vi aktivt på at minimere ubevidst bias og sikre en objektiv rekrutteringsproces. Vi opfordrer derfor til, at du undlader at inkludere et billede i din ansøgning. Dette er blot ét af vores mange initiativer for at skabe et inkluderende og mangfoldigt miljø i BDO. Vi stræber efter en arbejdsplads, hvor alle har lige muligheder og rettigheder, uanset baggrund eller position.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist: Hurtigst muligt
Kontaktperson:
Sune Momme Jeppesen Manager, Recruitment
Jobområde: Privat Revision
Jobtype: Fastansættelse
Tiltrædelse: Snarest muligt
Kontor: Skive
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Vestre Ringgade 28
8000 Aarhus C
CVR: 20222670