Er du rutineret indenfor IT-revision? Vi leder efter nye kolleger!

Har du erfaring med IT-revision og IT-erklæringer, og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme? Så inviterer vi dig til at læse videre.

Hos BDO Risk Assurance er der travlt, fordi vi har mange spændende opgaver. Derfor søger vi en skarp IT-revisor på minimum manager niveau til vores fantastiske team i Aarhus eller København. Vi hjælper hinanden med at levere den bedste løsning og rådgivning til vores kunder – en rådgivning der gør en forskel.

Vi har en stor forståelse for, at mennesker er forskellige steder i deres liv, og derfor er du også i høj grad med til at sætte tempoet for din arbejdsdag. Vi er meget fleksible, og går langt for at vores medarbejdere er glade, og har det godt.

Om du kommer fra en lignende stilling, er ikke afgørende – men kan være en fordel. Det kan også være, at du i dag sidder i en sikkerhedsfunktion eller intern revision, og tænker, at det kunne være spændende at prøve kræfter med IT-revision. Søg! Du har sikkert en fagekspertise, som passer ind hos os. Måske har du siddet med:

 • ISAE3000/3402
 • ISO27001,
 • GDPR,
 • NSIS eller
 • NIS2

I Risk Assurance går vi mest op i, at vi indlever os i kundens situation, kollegernes udfordringer og har en respekt for forskellighed. Vi bestræber os altid på personlig indlevelse hos vores kunder, så vi kan levere markedets bedste løsninger og rådgivning.

Jobbet
Din faglighed skal naturligvis være i orden, og du kan varetage opgaver indenfor IT-revision og IT-erklæringer samt projektledelse. Hvis du også har viljen og ambitionerne, så har vi værktøjerne og lysten til at udvikle dig og gøre dig bedre fagligt og personligt.

Du vil opleve en høj grad af mulighed for at præge din egen hverdag, samtidig med at du sikrer høj tilfredshed hos vores medarbejdere og kunder.

Vi møder vores kunder i øjenhøjde, og derfor er det vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der går hånd i hånd med en tæt kundekontakt. Vi hjælper vores kunder med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed, og det stiller krav om engagement og ansvarlighed i jobbet.

Primære opgaver

 • Afgivelse af IT-erklæringer
 • IT-revision for offentlige og private kunder
 • Projektledelse

Sekundære opgaver

 • IT-governance opgaver som f.eks. NIS2, ISO27001, uddannelse, GRC m.m..

Hvad vi regner med, du kan

 • Er god til at kommunikere og skabe relationer
 • Kender værdien af at være en god kollega og at indgå i et team
 • Erfaring med projektledelse og/eller personaleledelse
 • Er fagligt nysgerrig og opsøgende i forhold til at erhverve ny viden og nye kompetencer
 • Arbejder struktureret og analytisk, og overholder deadlines

Kort om BDO – resten skal opleves

I BDO er vi mere end 1.700 kolleger fordelt på 34 kontorsteder i Danmark, og et i Grønland, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller mere end 166 lande og over 115.000 ansatte på verdensplan

Lidt om dig

Nu har vi fortalt dig lidt om, hvorfor du skal vælge os, og nu vil vi meget gerne høre mere om dig. Fortæl os, hvem du er, hvad du står for og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af vores kontor.

Vi indkalder til samtaler løbende, og håber på, at den rigtige, nye kollega kan tiltræde hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Sune Momme Jeppesen på + 45 51 58 60 05 eller sujep@bdo.dk.

I BDO arbejder vi aktivt på at minimere ubevidst bias og sikre en objektiv rekrutteringsproces. Vi opfordrer derfor til, at du undlader at inkludere et billede i din ansøgning. Dette er blot ét af vores mange initiativer for at skabe et inkluderende og mangfoldigt miljø i BDO. Vi stræber efter en arbejdsplads, hvor alle har lige muligheder og rettigheder, uanset baggrund eller position.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist: Hurtigst muligt
Kontaktperson:
Sune Momme Jeppesen Manager, Recruitment
Jobområde: Advisory
Jobtype: Fastansættelse
Tiltrædelse: Snarest muligt
Kontor: Aarhus, København
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Vestre Ringgade 28
8000 Aarhus C
CVR: 20222670