Et job med muligheder – bliv revisor hos BDO i København

Vi er mennesker, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme, store som små, og det gælder både vores kunders-, dine-, dine kollegers- og BDO’s drømme. I BDO drømmer vi blandt andet om at fortsætte med at være en organisation i stor vækst, og du kommer som medarbejder til at spille en vigtig rolle i den fortsatte udvikling. Er du klar til at tage springet og blive en del af BDO-familien?

 

Hvad vil det sige at være BDO’er?

Som revisor hos BDO kan du blandt andet se frem til at arbejde med revisionsopgaver og -erklæringer, udarbejdelse af årsrapporter og skattebilag, samt rådgivning og assistance inden for skat, moms og regnskab. Du vil få en individuelt tilpasset kundeportefølje med ansvar og kundekontakt fra dag ét og en tilpasning af din rolle, alt efter hvor du befinder dig, og hvilke kvalifikationer du kommer med. Vi ser dog helst, at du har minimum tre års erfaring. På baggrund af dette, lægger vi sammen en individuel karriereplan, og vi glæder os til at høre, hvad du drømmer om.

 

Mød BDO i København

BDO i København er en del af Region Sjælland og kontoret huser omkring 300 medarbejdere. Du vil blive en del af et stort fagligt netværk med specialkompetencer inden for rådgivning, revision, regnskab og Business Support, samt vores forretningsenheder Skat, Moms, Told, M&A og Corporate Finance. Udover høj faglig udvikling vil du også have rig mulighed for at deltage i sociale aktiviteter med dine kolleger. Lyder en tur i kajak ved Havneholmen, fodbold på storskærm eller en aften i teatret f.eks. som noget for dig? Vi har arrangementer for enhver smag – og der er mange af dem!

 

Kort om BDO – resten skal opleves

BDO har 31 kontorsteder fordelt over hele Danmark og mere end 1.700 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller 164 lande og 110.000 ansatte på verdensplan.

 

Bliv en del af BDO allerede i dag

Er du klar til at tage skridtet og blive en del af BDO's fortsatte vækst og udvikling? Så tøv ikke med at sende os din ansøgning og CV. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Claus René Roserin på crr@bdo.dk eller 31 16 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist: Snarest
Kontaktperson:
Claus René Roserin Director, Lead of Recruitment
Jobområde: Privat Revision
Jobtype: Fastansættelse
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Kontor: København
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Vestre Ringgade 28
8000 Aarhus C
CVR: 20222670