Revisor søges til BDO i Herning

Kan du se dig selv i en dagligdag med ansvaret for egne kunder, et individuelt karriereforløb og stort fokus på nærværende og kompetent rådgivning? Så har du en BDO’er gemt i dig! Vi leder efter den næste gode kollega, der evner at sætte sig ind i vores kunders situation og menneskene bag. Hvis du, ligesom os, ønsker at hjælpe vores kunder med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed, så er du præcis den kollega, vi leder efter.

 

Din dagligdag i Herning 
Du bliver en del af en arbejdsplads, der hver dag stræber efter at skabe værdi for vores kunder. Vores ambition og drøm er at være visionære og ambitiøse uden at miste jordforbindelsen og den kultur, vi alle passer godt på. Vi møder kunderne i øjenhøjde, og det er derfor vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der går hånd i hånd med en tæt kundekontakt.

Vi er på udkig efter en kollega, der forsat ønsker at dygtiggøre sig inden for revisions- og erklæringsopgaver, udarbejdelse af årsrapporter og skattebilag samt rådgivning og assistance inden for skat, moms og regnskab. Din konkrete kundeportefølje og opgaver vil blive tilpasset, alt efter hvor du befinder dig, og hvilke kvalifikationer og ønsker du kommer med, og du vil naturligvis få ansvaret for egne kunder. 

På kontoret i Herning vægter vi en humørfyldt hverdag med engagerede kolleger højt, og vi ønsker alle at bidrage til den gode stemning, der gør det til et rart sted at levere høj kvalitet. Indlevelse, ordentlighed og respekt karakteriserer vores kultur, og vi ønsker alle at bakke op om gode initiativer til sociale arrangementer. Det er selvfølgelig helt op til dig i hvilken udstrækning, du ønsker at deltage, men mulighederne er mange. 


Vi tilbyder
I BDO er det vores fornemste opgave at motivere og involvere dig som medarbejder og skabe et dagligt arbejdsmiljø, der er præget af åbenhed og respekt. Du bliver en del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel har høj prioritet og måles løbende. 

Vores ønske er, at du oplever gode karrieremuligheder og en fleksibel karrierestruktur. For at sikre understøttelse af vores overordnede strategi, såvel som udvikling af de lokale kontorer, har vi vores eget uddannelsescenter ”BDO Academy”, som en del af grundlaget for din fremtidige udvikling.

BDO i Herning er en del af BDO Danmark, der har 34 kontorer fordelt over hele landet, og ét i Grønland, samt mere end 1.700 medarbejdere. Dermed har du altid et stort fagligt netværk af specialkompetencer at trække på, hvad angår revision, regnskab samt Business Services & Outsourcing, for såvel det private som det offentlige marked, og gennem vores specialafdelinger Skat, Moms samt Advisory. Herudover har du den faglige tyngde gennem BDO International, der i alt tæller 166 lande og mere end 115.000 ansatte på verdensplan.
 

Bring os rundt om dig. Send os din ansøgning – allerede i dag
Fortæl os, hvem du er, hvad du står for, og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af vores kontor. Vi indkalder til samtaler løbende og håber på, at den rigtige nye kollega kan tiltræde hurtigst muligt.
 
For at høre mere om stillingen, kontakt Katharina Lyster Ottosen på +4529266366. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

I BDO arbejder vi aktivt på at minimere ubevidst bias og sikre en objektiv rekrutteringsproces. Vi opfordrer derfor til, at du undlader at inkludere et billede i din ansøgning. Dette er blot ét af vores mange initiativer for at skabe et inkluderende og mangfoldigt miljø i BDO. Vi stræber efter en arbejdsplads, hvor alle har lige muligheder og rettigheder, uanset baggrund eller position.

Læs mere om os på www.bdo.dk

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist: Hurtigst muligt
Kontaktperson:
Katharina Lyster Ottosen Consultant, Recruitment
Jobområde: Privat Revision
Jobtype: Fastansættelse
Tiltrædelse: Snarest muligt
Kontor: Herning
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Vestre Ringgade 28
8000 Aarhus C
CVR: 20222670