SR stud, SR eller partner-mulighed i BDO Silkeborg!

Vi søger en ambitiøs, erfaren revisor, som har et ønske om at være med til at udvikle vores afdeling i Silkeborg fra dag ét, og som enten er SR-stud, lige er blevet SR eller har været det i et par år. Alternativt har du et ønske om at være partner, og har kvalifikationerne hertil, eller også har du partnererfaring fra en lignende stilling.

Hvem er BDO i Silkeborg?
Du kommer til at have din daglige gang på Papirfabrikken i Silkeborg, hvor kontoret ligger dejligt centralt placeret i flotte omgivelser. 

BDO i Silkeborg består i dag af 28 kolleger, heraf fire partnere, og med ambition om flere nye kolleger i de kommende år. Du kan derfor som SR se frem til at blive en del af en organisation i stor vækst, både når det kommer til medarbejdere og spændende tilgang af kunder. Det er derfor vigtigt, at du ønsker at bidrage til organisationen ved at deltage aktivt, alt efter din præferencer, både på salg, drift og i ledelsen af kontoret.

”Jeg har oplevet en tæt dialog omkring min ønskede retning gennem hele min karriere i BDO. Det har resulteret i, at jeg som statsautoriseret revisor er en del af ledelsen på kontoret, hvor jeg får mulighed for at bidrage til den positive hverdag. Vi er hinandens samarbejdspartnere, ikke konkurrenter, og det viser sig tydeligt i dagligdagen, Vi værdsætter og bruger hinandens særlige færdigheder og evner, og alle ønsker at støtte hinanden på vejen mod det, vi hver især arbejder henimod – hvad end det så er for den enkelte” – Anders, Director, statsautoriseret revisor.

Hvem er du, og hvad kan du se frem til i jobbet?
Du er sandsynligvis statsautoriseret revisor, og ønsker at træde ind i en stilling, hvor du har mulighed for at udvikle dig selv og dine kunder. Skal du til at læse SR, eller er du SR stud., så modtager vi også meget gerne din ansøgning. Er du ikke partner i dag, lægger vi sammen en god, sikker og hurtig plan for dit partner-track, alt efter hvor du befinder dig. Den dialog glæder vi os til at tage med dig.
Du vil fra dag ét tilbydes en eksisterende og spændende kundeportefølje, som sammensættes i forhold til dine ønsker, kompetencer og specialer. En del af hverdagen bliver også at opbygge din egen portefølje. Det vigtigste er, at du er en driftssikker revisor, der ønsker at bidrage internt i organisationen.
Du vil naturligvis få ansvaret for egne kunder, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger vil servicere med fremadrettet og værdiskabende rådgivning inden for skat, revision og regnskab, baseret på en række BDO-ydelser og med assistance fra BDO’s øvrige forretningsområder.

Kort om BDO – resten skal opleves
BDO har 32 kontorsteder fordelt over hele Danmark, og ét i Grønland, samt mere end 1.700 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller mere end 166 lande og over 115.000 ansatte på verdensplan.

Må vi høre lidt om dig?
Nu har vi fortalt dig lidt om, hvorfor du skal vælge os, og nu vil vi meget gerne høre mere om dig. Fortæl os, hvem du er, hvad du står for og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af vores kontor.
Vi indkalder til samtaler løbende, og håber på, at den rigtige kollega kan tiltræde hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Claus René Roserin, Director Recruitment, på CRR@BDO.DK eller på +4531164626.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

I BDO arbejder vi aktivt på at minimere ubevidst bias og sikre en objektiv rekrutteringsproces. Vi opfordrer derfor til, at du undlader at inkludere et billede i din ansøgning. Dette er blot ét af vores mange initiativer for at skabe et inkluderende og mangfoldigt miljø i BDO. Vi stræber efter en arbejdsplads, hvor alle har lige muligheder og rettigheder, uanset baggrund eller position.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist: Snarest muligt
Jobområde: Privat Revision
Jobtype: Fastansættelse
Kontor: Silkeborg
Kontaktperson:
Claus René Roserin Director, Lead of Recruitment
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Vestre Ringgade 28
8000 Aarhus C
CVR: 20222670