En karriere med muligheder - bliv revisortrainee hos BDO med opstart september 2024!

Kalenderen siger september 2024, og du er mere end klar til at kickstarte din karriere hos et af landets førende revisionshuse. På vejen hen til dit lokale BDO-kontor prøver du at finde ud af, hvad du glæder dig mest til – at udvikle dig inden for revision og regnskab med et stort fagligt netværk i ryggen, at yde indsigtsfuld rådgivning overfor dine kunder eller måske at blive en del af et kontor, hvor udvikling og et godt socialt miljø går hånd i hånd? Mulighederne er mange hos BDO.

 

Om revisortraineeforløbet

Hos BDO har du mulighed for at blive revisortrainee mange steder rundtomkring i Danmark, og du kan specialisere dig inden for to forskellige retninger: rådgivning og revision af små og mellemstore virksomheder og rådgivning og revision af store organisationer. 

Inden for revision af store organisationer/offentlig revision kommer du b.la. til at:

  • Arbejde med revision, regnskab, skat og moms.
  • Understøtte effektiviseringen af alt fra staten, kommuner, regioner, museer, fonde, foreninger og uddannelsesinstitutioner.
  • Få en stor indsigt i, hvordan store organisationer er opbygget, og hvordan vi som revisorer kan hjælpe og assistere disse kunder.

Ledige stillinger i følgende byer: Ingen byer

Inden for revision og rådgivning af små og mellemstore virksomheder kommer du b.la. til at:

  • Arbejde med revision, regnskab, skat og moms.
  • Agere både økonomisk og forretningsmæssig rådgiver samt sparringspartner for en bred palette af forskelligartede kunde- og virksomhedstyper.
  • Få en stor indsigt i og forståelse for det danske erhvervsliv.

Ledige stillinger i følgende byer: Frederikshavn

 

Uanset hvilket af de to områder, du har størst interesse inden for, udvikler dine arbejdsopgaver sig løbende i takt med, at dine erfaringer og kompetencer vokser, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver. Send os din ansøgning, og så kan vi sammen indgå i en dialog om de forskellige områder.

 

Hvem er du?

Som BDO-trainee og fremtidens rådgiver skal du naturligvis være interesseret i tal og lide at arbejde med mennesker.

Derudover forestiller vi os, at:

  • Du har afsluttet en relevant uddannelse på enten HHX, EUX, STX, HF eller anden erhvervsskole, erhvervsakademierne eller på universitetet – eller forventer at afslutte i 2024.
  • Du har en naturlig interesse i at hjælpe andre – både fremtidige kunder og kolleger.
  • Du har en lyst til at lære og udvikle dig.

 

Hvad tilbyder vi? 

Bliver du trainee i BDO, kan du glæde dig til at blive en del af en organisation, der investerer meget i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores 2-årige traineeuddannelse, hvor du fra begyndelsen bliver tilknyttet en mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med det faglige og med at få en god start på din nye hverdag som trainee. Vi tilbyder dig en HD, som du kan tage sideløbende med dit traineeforløb. 

Du bliver en del af et ungt arbejdsmiljø, hvor vi har det godt socialt på kontoret. Vi ansætter over 110 trainees om året, så du får stærke venskaber på tværs af forretningen.

 

Kort om BDO – resten skal opleves

BDO har 34 kontorsteder fordelt over hele Danmark, og ét i Grønland, samt mere end 1.700 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller mere end 166 lande og over 115.000 ansatte på verdensplan.

Ønsker du at læse mere om BDO? Læs mere her.

Send os din ansøgning allerede i dag

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har fundet de rette kandidater – så send os din ansøgning allerede i dag.

Vedhæft gerne dit CV, ansøgning og relevante uddannelsesbeviser. Det gælder også foreløbige karakter for igangværende uddannelse.

Du kan også læse meget mere om, hvad traineejobbet og uddannelsen går ud på her. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kirstine Høj Junker på KIJUN@BDO.DK

Vi holder ferie i uge 28, 29 og 30.


Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

I BDO arbejder vi aktivt på at minimere ubevidst bias og sikre en objektiv rekrutteringsproces. Vi opfordrer derfor til, at du undlader at inkludere et billede i din ansøgning. Dette er blot ét af vores mange initiativer for at skabe et inkluderende og mangfoldigt miljø i BDO. Vi stræber efter en arbejdsplads, hvor alle har lige muligheder og rettigheder, uanset baggrund eller position.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist: Snarest muligt
Kontaktperson:
Kirstine Høj Junker Consultant, Recruitment
Jobområde: Privat Revision
Jobtype: Trainee
Tiltrædelse: 1. september 2024
Kontor: Frederikshavn
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Vestre Ringgade 28
8000 Aarhus C
CVR: 20222670