Er du klar? Bliv en del af Danmarks førende inden for offentlig revision, og vækst med os!

Når du åbner døren til BDO, bliver du mødt af smilende kolleger, der hilser dig velkommen. Du slår dig ned på din stol og kaster dig ud i dine arbejdsopgaver, omgivet af BDO's mest erfarne ledere og et team fyldt med energi og handlekraft.

Hvis tanken om at være en del af BDO's succesfulde offentlige revisionsafdeling i Aalborg, Roskilde, Kolding eller Odense appellerer til dig, søger vi i øjeblikket dygtige kolleger. Det kan også være, at du har interesse i revision af store og komplekse selskaber, såsom forsyninger, statslige selskaber eller lignende i Aarhus. Tag det næste skridt og læs mere for at se, hvordan du kan blive en del af vores dynamiske miljø.

Om du har meget eller lidt erfaring er ikke afgørende

Måske har du flere års erfaring, hvor du har arbejdet med kommuner, regioner, forsyninger og andre spændende områder. Omvendt kan det også være, at du er nysgerrig på området og har erfaring fra en anden del af revisionsbranchen. Uanset baggrund vil du blive en del af et støttende læringsmiljø, hvor din faglige udvikling prioriteres.

Når vi siger, at vi tager hånd om din faglige udvikling, mener vi, at vi sammen med dig skaber en skræddersyet karriereplan. Den tager udgangspunkt i din erfaring, dine kvalifikationer og dine fremtidsdrømme. Om du har en HD-baggrund eller en cand.merc.aud., er ikke afgørende for os. Det vigtigste er, at du har gåpåmod og en vilje til at lære og udvikle dig. Vi er også en faguddannede organisation, hvor vi understøtter, at vores medarbejdere uddanner sig, det kan være HD, CMA eller SR – uddannelsen, hvor vi netop har fejret, at flere af vores egne folk har bestået eksamen.

Du er en skarp formidler

Vi leder efter en kollega, der godt kan lide at tale med kunder og kolleger på alle niveauer. Din evne til at formidle komplekst materiale er vigtig, og du har lyst til at tilpasse din kommunikation, så den er i øjenhøjde med vores kunder. Disse kunder er hjørnesten i det danske samfund. Som en del af teamet i BDO Offentlig Revision kommer du helt tæt på beslutningstagerne i det danske samfund, uanset om det er ledelsen i en kommune, det vil sige borgmester, kommunaldirektør mv., eller om det er direktion og Regionsråd i Regionerne.

Vi forventer, at du har tillid til dine egne evner og er parat til at tage ordet, især når du mærker, at din faglige ekspertise kan tilføre værdi til diskussionen. Vi opfordrer til proaktivitet og søger en kollega, der ikke kun er en skarp formidler, men også en initiativrig teamspiller, der aktivt bidrager til både interne og eksterne dialoger. Med andre ord tager vi dig og din faglighed seriøst.

Du vælger offentlig revision i BDO, fordi vi er og vil være de bedste

Som nævnt er vi frontløbere på vores område, og denne position afspejler vores dybt seriøse tilgang til arbejdet i komplekse organisationer som kommuner, regioner og forsyninger. Offentlig Revision i BDO er en succes. Vi er en af de afdelinger med størst markedsmæssig fremgang, og vi sidder solidt på markedet for revision af store organisationer som kommuner, regioner m.v. BDO er revisor for mere end 70 af de danske kommuner.

Udover det allerede nævnte kan du blandt andet se frem til:

  • Ansvar for egne opgaver og kunder tidligt i processen.
  • Mulighed for udvikling inden for revision og arbejde i et velfungerende team med en flad struktur.
  • Mange kundebesøg, hvor du møder kunden og opbygger relationer.
  • Deltagelse i arrangementer arrangeret af personaleforeningen, såsom kanoture, paddelturneringer og andre hyggelige aktiviteter, der styrker sammenholdet i gruppen.
  • Nyde lækker frokost uden bekymringer, da vi har frokostordning/kantine på kontoret.
  • Stor mulighed for både personlig og faglig udvikling gennem interaktion med kunder og deltagelse i vores interne BDO Academy.

Det betyder, at du er sikret, at der er erfarne kræfter, som vil give dig læring i det praktiske håndværk med at udføre og være med til at lede revisionsopgaver, både med en stærk faglig vinkel og også med en forretningsmæssig tilgang til opgaverne.

Kort om BDO – resten skal opleves

BDO har 34 kontorer spredt ud over hele Danmark samt et kontor i Grønland. Vores organisation består af mere end 1.700 medarbejdere, der tilsammen udgør et omfattende fagligt netværk med specialkompetencer. Ud over vores nationale tilstedeværelse er BDO en del af et globalt netværk, der strækker sig over mere end 166 lande og omfatter over 115.000 ansatte på verdensplan. Dette internationale netværk styrker vores evne til at levere professionel service på tværs af grænser og sikrer adgang til en bred vifte af ekspertise og ressourcer.

Vores cirka 100 medarbejdere i BDO Offentlig Revision er en af vores aller vigtigste ressourcer og styrker. BDO Offentlig Revision har ved de seneste eksterne kundemålinger af tilfredshed vist sig at være en af de allerstærkeste aktører på markedet med den højeste kundetilfredshed, og også internt ligger vi helt i front ved BDO's interne og samlede tilfredshedsmåling blandt alle 1.700 medarbejdere i BDO.

Er du vores nye kollega?

Nu har vi fortalt dig lidt om os, så nu vil vi gerne høre mere om dig. Fortæl os hvem du er, og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af BDO.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner, Henrik Halgrener på heh@bdo.dk eller +45 51 58 60 71. 

I BDO arbejder vi aktivt på at minimere ubevidst bias og sikre en objektiv rekrutteringsproces. Vi opfordrer derfor til, at du undlader at inkludere et billede i din ansøgning. Dette er blot ét af vores mange initiativer for at skabe et inkluderende og mangfoldigt miljø i BDO. Vi stræber efter en arbejdsplads, hvor alle har lige muligheder og rettigheder, uanset baggrund eller position.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV.

 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist: Snarest muligt
Kontaktperson:
Henrik Halgrener Partner, registreret revisor
Jobområde: Offentlig Revision
Jobtype: Fastansættelse
Tiltrædelse: Snarest muligt
Kontor: Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Roskilde
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Vestre Ringgade 28
8000 Aarhus C
CVR: 20222670