Få klik fra at starte din karriere hos BDO – bliv trainee med opstart 1. september 2023!

Du træder ind ad døren til dit lokale BDO-kontor. Med en kop dejlig varm latte i hånden, bevæger du dig hen mod din plads, mens du glad hilser godmorgen til dine kollegaer. Den ene dag sidder du med opgaver inden for revision og regnskab, den næste prøver du kræfter med rådgivning. På vej på velfortjent weekend tikker det næste sociale arrangement ind – skal du med?


Den klassiske jobbeskrivelse og ønskeliste…
… har vi ikke hos BDO. Vi kunne da godt komme med 8 punkter under faglige- og personlige kompetencer, som du SKAL opfylde, men vores ønsker til dig kan beskrives kort. At være BDO’er indebærer at have en naturlig interesse i at hjælpe andre – både dine kolleger og dine kunder. Du kan derfor lide at arbejde med mennesker, er god til at skabe kontakt og vigtigst af alt, så har du en lyst til at lære og udvikle dig.

Som BDO-trainee og fremtidens rådgiver skal du naturligvis også være interesseret i tal, da det er det vi er mestre i. Du skal derfor have afsluttet din uddannelse på enten erhvervsskolerne, erhvervsakademierne, på universitetet, eller også forventer du at afslutte i 2023.

Bliver du en af vores nye trainees, kan du glæde dig til at blive en del af en organisation, der investerer meget i dit uddannelses-og udviklingsforløb. Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores 2-årige interne traineeuddannelse, hvor du fra begyndelsen bliver tilknyttet en mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med det faglige og med at få en god start på din nye hverdag som trainee. Du bliver en del af et ungt arbejdsmiljø, hvor vi har det godt socialt netværk på kontoret. Vi laver mange sociale arrangementer udenfor arbejdet, alt lige fra padelturneringer til biografturer. Vi ansætter over 100 trainees om året, så du får stærke venskaber på tværs af forretningen. 

Dine muligheder som trainee 
Hos BDO har du mulighed for at blive trainee mange steder rundtomkring i Danmark.
Som trainee i BDO, kan du i vores forretningsområde revision vælge at gå tre veje; Revisortrainee af små og mellemstore virksomheder, revision af store organisationer eller business & outsourcing-trainee. Fælles for vores traineeuddannelser er det tætte samspil i kundeteamet og vigtigst af alt med kunden i centrum. Det der kendetegner snitfladerne er arbejdet i det daglige.

Rådgivning og revision af virksomheder:  Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du vil stifte bekendtskab med opgaver inden for alt fra rådgivning, revision og regnskab til skat og moms. Du får fra start af praktisk, hands-on erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper. Det vil give dig en stor indsigt i og forståelse for det danske erhvervsliv. Læs mere her.

Ledige lokationer: Aarhus, Silkeborg, Viborg, Skive, Nykøbing Mors, Herning, Randers, Aalborg, Aabybro, Brønderslev, Frederikshavn, Hirtshals, Hjørring, Hobro, Skagen, Sæby, Odense, Svendborg, Middelfart, Faaborg, Vejle, Kolding, Haderslev, Ølgod, København, Roskilde eller Kalundborg.

Revision af store organisationer: Din dagligdag vil primært bestå i revision af store komplekse organisationer, samt en række særlige revisioner. De komplekse opgaver stiller derfor krav til dine analytiske evner, samarbejdsevner og evnen til at formulere dig i skrift og i tale. Et naturligt element af revision er den løbende rådgivning til vores kunder, et område du hurtigt vil få brug for at mestre. Arbejdet vil give dig stor indsigt hvorledes store organisationer er opbygget og hvorledes vi som revisorer kan hjælpe og assistere disse kunder. Læs mere her.

Ledige lokationer: Aarhus, Kolding og Roskilde.

Digital bogføring, løn og controlling: En business & outsourcing trainee vil ofte være i kontakt med kunden i form af løbende digital bogføring, lønadministration, rapportering, rådgivning og momsindberetning –opgaver, som foregår i løbet af året. En business & outsourcing trainee laver det forudgående arbejde i løbet af året, som revisoren overtager ifm. årsafslutning, årsregnskaber, skat og dertilhørende rådgivning. Derudover er der mange andre snitflader, ad hoc-opgaver m.m. Læs mere her.

Ledige lokationer: Hjørring, Sæby, Silkeborg, Aarhus, Herning, Randers, Vejle, Kolding, Odense, Haderslev, Esbjerg, Roskilde, Kalundborg og København.

Uanset hvilken af de tre områder du har størst interesse indenfor, udvikler dine arbejdsopgaver sig løbende i takt med, at dine erfaringer og kompetencer vokser, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver. Arbejdsopgaverne løses ofte i teams, hvor du i samarbejde med dine kolleger – såvel lokale som nationale - arbejder med de opgaver, som skal løses for kunden.

Mød Laura, førsteårs-trainee fra Havneholmen:
”Jeg elsker at man gennem interne kurser og hjælp fra mine dygtige kolleger og mentor, hele tiden lærer noget nyt som kan bruges i mit daglige arbejde. Forleden var afdelingen ude og spise og derefter i Escape Room, og det var bare et af mange arrangementer. Vi mødes både i de enkelte afdelinger, men også på tværs af hele huset – det giver et rigtig fedt sammenhold.”

Udover dit netværk på det lokale kontor, møder du også jævnligt dine traineekolleger i forbindelse med interne kurser og sociale arrangementer. Her udvikler du dit netværk og kommer til at dække hele landet, da vi har trainees på kontorer i hele Danmark.

Du står sikkert overfor et stort valg, som også kan være forbundet med en svær beslutning. Mød her vores CEO, Stig, der deler sine tanker omkring karrierevejen som trainee, og de mange muligheder den åbner op for på sigt.

Kort om BDO – resten skal opleves
BDO har 31 kontorsteder fordelt over hele Danmark og mere end 1.400 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller mere end 164 lande og knap 100.000 ansatte på verdensplan.
Ønsker du at læse mere om BDO? Læs mere her.

Er du vores nye kollega? Send os allerede i dag din ansøgning.  

Gå ind på bdo.dk/trainee og læs meget mere om, hvad traineejobbet og uddannelsen går ud på. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Schulz på KARSC@BDO.DK eller 30425598.

Det er hende her ↓
 
 Besøg Karinas LinkedIn

Vi vil gerne lære dig bedre at kende, så vi håber du har lyst til at sende os en videoansøgning. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

 

Ansøg
Del i dit netværk
Frist: Hurtigst muligt
Kontaktperson:
Karina Schulz Consultant, Recruitment
Jobområde: Privat Revision , Offentlig Revision , Business Services & Outsourcing (Erhvervsservice)
Jobtype: Trainee
Tiltrædelse: 1. september 2023
Kontor: Aalborg, Aarhus, Brønderslev, Esbjerg, Frederikshavn, Faaborg, Haderslev, Herning, Hirtshals, Hjørring, Hobro, Kalundborg, Kolding, København, Middelfart, Nykøbing Mors, Odense, Randers, Roskilde, Silkeborg, Skagen, Skive, Svendborg, Sæby, Vejle, Viborg, Ølgod, Aabybro
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Kystvejen 29
8000 Aarhus C
CVR: 20222670
Powered by Emply