Start din karriere nu - bliv revisortrainee hos BDO med opstart 1. september 2023!

Du træder ind ad døren hos BDO og bevæger dig hen mod din plads, mens du hilser godmorgen til dine kolleger. Den ene dag sidder du med opgaver inden for revision og regnskab, den næste er du ude og rådgive dine kunder. Lyder det som noget for dig? Så læs med her.

Om revisortraineeforløbet

Hos BDO har du mulighed for at blive revisortrainee mange steder rundtomkring i Danmark, og du kan specialisere dig inden for to forskellige retninger: rådgivning og revision af små og mellemstore virksomheder og rådgivning og revision af store organisationer. I 2023 har vi dog kun én ledig stilling tilbage, hvilket er inden for rådgivning og revision af store organisationer.

Inden for revision af store organisationer/offentlig revision kommer du b.la. til at:

  • Arbejde med revision, regnskab, skat og moms.
  • Understøtte effektiviseringen af alt fra staten, kommuner, regioner, museer, fonde, foreninger og uddannelsesinstitutioner.
  • Få en stor indsigt i, hvordan store organisationer er opbygget, og hvordan vi som revisorer kan hjælpe og assistere disse kunder.

Ledige stillinger i følgende byer: Roskilde

Uanset hvilket af de to områder, du har størst interesse indenfor, udvikler dine arbejdsopgaver sig løbende i takt med, at dine erfaringer og kompetencer vokser, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver. Send os din ansøgning og så kan vi sammen indgå i en dialog om de forskellige områder.

Hvem er du?

Som BDO-trainee og fremtidens rådgiver skal du naturligvis være interesseret i tal og lide at arbejde med mennesker.

Derudover forestiller vi os, at:

  • Du har afsluttet en relevant uddannelse på enten HHX, EUX, STX, HF eller anden erhvervsskole, erhvervsakademierne eller på universitetet – eller forventer at afslutte i 2023.
  • Du har en naturlig interesse i at hjælpe andre – både fremtidige kunder og kolleger.
  • Du har en lyst til at lære og udvikle dig.

Hvad tilbyder vi? 

Bliver du trainee i BDO, kan du glæde dig til at blive en del af en organisation, der investerer meget i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores 2-årige traineeuddannelse, hvor du fra begyndelsen bliver tilknyttet en mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med det faglige og med at få en god start på din nye hverdag som trainee. Vi tilbyder dig en HD, som du kan tage sideløbende med dit traineeforløb. 

Du bliver en del af et ungt arbejdsmiljø, hvor vi har det godt socialt på kontoret. Vi ansætter over 100 trainees om året, så du får stærke venskaber på tværs af forretningen.

Kort om BDO – resten skal opleves

BDO har 32 kontorsteder fordelt over hele Danmark og mere end 1.400 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller mere end 164 lande og knap 100.000 ansatte på verdensplan.

Ønsker du at læse mere om BDO? Læs mere her.

Send os din ansøgning allerede i dag

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har fundet de rette kandidater – så send os din ansøgning allerede i dag.

Du kan også læse meget mere om, hvad traineejobbet og uddannelsen går ud på her. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Katharina Ottosen på KAOTT@bdo.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist: Hurtigst muligt
Kontaktperson:
Katharina Lyster Ottosen Consultant, Recruitment
Jobområde: Privat Revision , Offentlig Revision
Jobtype: Trainee
Tiltrædelse: 1. september 2023
Kontor: Roskilde
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Kystvejen 29
8000 Aarhus C
CVR: 20222670