Ledende revisor til BDO’s kontor i hjertet af Odense

De sidste par måneder har du haft fornøjelsen af at have din daglige gang hos BDO i Odense på den centrale beliggenhed på hjørnet af Vesterbro og Fælledvej. Lige fra dag et har du følt dig godt taget imod af dine over 95 kolleger, og du kan mærke, at formålet om at ” være mennesker, der hjælper andre mennesker med at realisere deres drømme” er mere end bare et udtryk. Der bliver taget højde for dine karrieredrømme, og allerede nu har du fået opfyldt dit ønske om at få ansvar for egne kunder, som du i den grad glæder dig til at hjælpe med værdiskabende rådgivning. 

 

Hverdagen på Fælledvej 1
Med stillingen følger en individuel tilpasning af din rolle, alt efter hvor du befinder dig, og hvilke kvalifikationer du kommer med. Vi forventer dog, at du har enten HD-niveau eller en Cand.merc.aud, samt at du har erfaring med, eller drømmer om, at være ledende revisor. At være ledende revisor indebærer blandt andet ledelsesansvar, kvalitetssikring og at følge opgaven fra a til z.

Du vil få ansvaret for dine egne kunder, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger hjælper med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed. Vi sætter os altid godt ind i kundernes situation, så vi kan møde dem, der hvor de er. Det er derfor vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der involverer en tæt kundekontakt. 
 

Udover det allerede nævnte kan du blandt andet se frem til:

  • Opgaver inden for regnskab, revision, rådgivning og skattemæssige forhold
  • En individuelt tilpasset kundeportefølje med stort ansvar og kundekontakt fra dag ét
  • Stor mulighed for menneskelig og faglig udvikling med såvel kunder samt med den facilitering, som vores BDO Academy understøtter

 

Kontoret huser 95 gode kolleger, der er fordelt på flere afdelinger som Privat- og Offentlig revision, Skat & Moms, Advisory samt Business Services & Outsourcing. Du bliver en del af et ungt miljø, hvor der er rig mulighed for at være social både i og uden for arbejdstiden, hvad end det er til den faste sommerfest og julefrokost eller til diverse andre sociale arrangementer året rundt på tværs af afdelingerne. Måske du skal med til vores næste arrangement?

 

Kort om BDO – resten skal opleves

BDO har 34 kontorsteder fordelt over hele Danmark, og ét i Grønland, samt mere end 1.700 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller mere end 166 lande og over 115.000 ansatte på verdensplan.
 

Spørgsmål til jobbet?
Nu har vi fortalt dig lidt om, hvorfor du skal vælge os, og nu vil vi meget gerne høre mere om dig. Fortæl os hvem du er, hvad du står for og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af vores kontor.

Hør mere om stillingen, kontakt Director for Rekruttering Claus René Roserin på telefon +4531164626. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

I BDO arbejder vi aktivt på at minimere ubevidst bias og sikre en objektiv rekrutteringsproces. Vi opfordrer derfor til, at du undlader at inkludere et billede i din ansøgning. Dette er blot ét af vores mange initiativer for at skabe et inkluderende og mangfoldigt miljø i BDO. Vi stræber efter en arbejdsplads, hvor alle har lige muligheder og rettigheder, uanset baggrund eller position.

Ønsker du at lære mere om BDO? Læs mere her.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist: Hurtigst muligt
Kontaktperson:
Claus René Roserin Director, Lead of Recruitment
Jobområde: Privat Revision
Jobtype: Fastansættelse
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Kontor: Odense
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Vestre Ringgade 28
8000 Aarhus C
CVR: 20222670