Revisor søges til BDO i Esbjerg

Har du erfaring med revision og regnskab, og er du frisk på nye udfordringer? Så er det måske dig, vi søger. 
 
Hos BDO i Esbjerg er vi ikke bare en virksomhed; vi er en proaktiv kraft, der former fremtiden for vores mangfoldige kundebase bestående af små og mellemstore virksomheder. Med et stærkt hold af 120 dedikerede medarbejdere stræber vi efter at gøre en betydelig forskel for vores kunder. Vi forstår, at dybdegående forståelse og engagement er nøglen til at skabe vedvarende udvikling. Vores konstante fokus er rettet mod vores kunders vækst, og vi er stolte af at være drivkraften bag deres succes. Vores team er ikke kun dynamisk og kvalitetsbevidst, men vi sætter også en høj standard for arbejdsglæde, alt sammen i en uformel atmosfære. Hos os er vi ikke blot ansatte; vi er proaktive partnere i vores kunders rejse mod banebrydende succes.

Jobbet
I denne spændende rolle får du muligheden for at håndtere udfordrende revisionsopgaver og -erklæringer, skabe professionelle årsrapporter og skattebilag samt yde specialiseret rådgivning og assistance inden for skat, moms og regnskab. Vi søger en passioneret kandidat med minimum 3-4 års erfaring inden for revision, regnskab eller skatteområdet.

Vi er på udkig efter en ambitiøs medarbejder til at udføre rådgivnings- og revisionsopgaver samt regnskabsudarbejdelse inden for mange forskellige brancher, hvor dygtighed, branchemæssig dybde og indsigt, effektiv og klar rådgivning samt ambition om at blive bedre prioriteres højt.

Du vil naturligvis få ansvaret for egne kunder, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger vil servicere med fremadrettet og værdiskabende rådgivning inden for skat, revision og regnskab, baseret på en række BDO-ydelser og med assistance fra BDO’s specialafdelinger.

Vi møder kunderne i øjenhøjde – derfor er det vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der går hånd i hånd med en tæt kundekontakt. Vi hjælper kunderne med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed, og det stiller krav om engagement og stor ansvarlighed i jobbet. Grib chancen for at være en del af vores dynamiske og dedikerede team!


Vi tilbyder
I BDO går vi aktivt ind for at inspirere og engagere dig som medarbejder. Vi stræber efter at skabe en arbejdskultur præget af åbenhed og respekt, hvor din trivsel er i centrum. Hos os bliver du en vigtig del af en organisation, der prioriterer medarbejderens trivsel højt. Vores samarbejdsform er uformel, og vi giver dig betydelig indflydelse og ansvar både i din daglige opgaveløsning og på længere sigt. Vi tror på at skabe et arbejdsmiljø, hvor du ikke blot trives, men også udfolder dit fulde potentiale.

Hos os stræber vi efter at være førende inden for vores felt, og det kræver det bedste fra alle vores medarbejdere, inklusive dig. Vi har høje forventninger, fordi vi tror på dine evner og ønsker at skabe en arbejdsplads, hvor du ikke blot opnår, men overgår dine karrieremål. Vores mål er at åbne op for fantastiske karrieremuligheder og give dig en fleksibel karrierestruktur, der passer til dine ambitioner. Med vores dedikerede uddannelsescenter ”BDO Academy”,  sikrer vi, at du får den nødvendige støtte til at bidrage til vores overordnede strategi og udviklingen af vores lokale kontorer. Her er rammerne for din succes, og vi er klar til at se dig nå nye højder. 

BDO i Esbjerg er en del af BDO Danmark, der har 34 kontorer fordelt over hele landet, og ét i Grønland, samt mere end 1.700 medarbejdere. Du får adgang til et omfattende fagligt netværk af specialkompetencer hos BDO. Vores ekspertise spænder bredt, lige fra rådgivning og revision til regnskab og Business Support. Dette netværk omfatter dynamiske forretningsenheder som skat, moms, Advisory, Risk Assurance samt Corporate Finance – alt sammen skræddersyet til at imødekomme behovene på både det private og offentlige marked. Med os ved din side har du ressourcerne til at tackle enhver udfordring og gribe enhver mulighed. Herudover har du den faglige tyngde gennem BDO’s interne netværk i Danmark og BDO International, der i alt tæller 166 lande og mere end 115.000 ansatte i verden.
 

Send os din ansøgning – allerede i dag
Nu har vi fortalt dig lidt om, hvorfor du skal vælge os, og nu vil vi meget gerne høre mere om dig. Fortæl os hvem du er, hvad du står for og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af vores kontor.

Hør mere om stillingen, kontakt Director, Karina Langmack på telefon +4530934474. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

I BDO arbejder vi aktivt på at minimere ubevidst bias og sikre en objektiv rekrutteringsproces. Vi opfordrer derfor til, at du undlader at inkludere et billede i din ansøgning. Dette er blot ét af vores mange initiativer for at skabe et inkluderende og mangfoldigt miljø i BDO. Vi stræber efter en arbejdsplads, hvor alle har lige muligheder og rettigheder, uanset baggrund eller position.

Læs mere om os på www.bdo.dk
 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist: Snarest muligt
Kontaktperson:
Karina Langmack Director
Jobområde: Privat Revision
Jobtype: Fastansættelse
Tiltrædelse: Snarest muligt
Kontor: Esbjerg
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Vestre Ringgade 28
8000 Aarhus C
CVR: 20222670