Revisorjob i Hjørring: Skal du med på holdet?

Hos BDO i Hjørring løser vi opgaver for en bred og spændende vifte af både mindre, mellemstore og store virksomheder. Vi er 55 kolleger på kontoret, der alle brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og vi håber, at du har lyst til at være en del af Nørrebro 15. 

Om jobbet 
Vi tilbyder en unik mulighed, hvor variation og ansvar er i fokus. Vores arbejdsdage kan omfatte alt fra møder med kunder, til kontordage eller hjemmearbejde, alt efter hvad der passer bedst til dig og opgaven. 

Med en stilling hos os vil du få muligheden for at arbejde med en stor spændvidde af kundetyper, der tæller alt fra store virksomheder med milliardomsætninger, til mindre enkeltmandsvirksomheder, der har brug for mere individuel assistance. Variationen i opgaver gør, at du kan udvikle dine færdigheder og udfordre dig selv på nye måder. Uanset om du drømmer om at arbejde tæt sammen med mindre virksomheder, hvor den nære kunderådgivning er i spil, eller tage ansvar for større kunder med høj og bred kompleksitet, tilbyder vi en skræddersyet portefølje, der matcher og støtter op om dine personlige karrieremål og ambitioner. 

Vi søger en kollega med minimum 4 års erfaring inden for branchen. Vi lægger ikke afgørende vægt på, om du har en HD eller Cand.merc.aud. Selvom erfaring er vigtigt, er det dit engagement og din faglige nysgerrighed, der virkelig betyder noget for os. 

Kort om BDO – resten skal opleves  
BDO i Hjørring er en del af BDO Danmark, der har 34 kontorer fordelt over hele landet, og ét i Grønland, samt mere end 1.700 medarbejdere. Du får adgang til et stort fagligt netværk af specialkompetencer hos BDO. Vores ekspertise spænder bredt, lige fra rådgivning og revision til regnskab og Business Support. Herudover har du den faglige tyngde gennem BDO’s interne netværk i Danmark og BDO Global, der i alt tæller 166 lande og mere end 115.000 ansatte i verden.  

Udover vores specialkompetencer er vi stolte af at tilbyde et godt socialt miljø, med høj kollegial tilslutning til de mange aktiviteter der løbende arrangeres, herunder padelturneringer, julefrokoster og sommerfester. Herudover kan du nyde vores massageordning samt samles med kollegaer til et spil PS5 eller bordtennis. Vi går op i at skabe et dynamisk og inkluderende arbejdsmiljø, hvor du kan trives både fagligt og socialt uanset alder, køn og ambitionsniveau.

Send os din ansøgning – allerede i dag 
Nu har vi fortalt dig lidt om, hvorfor du skal vælge os, og nu vil vi meget gerne høre mere om dig. Fortæl os hvem du er, hvad du står for og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af vores kontor. 

Hør mere om stillingen, kontakt Director, Claus René Roserin på telefon +45 31 16 46 26. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO. 

I BDO arbejder vi aktivt på at minimere ubevidst bias og sikre en objektiv rekrutteringsproces. Vi opfordrer derfor til, at du undlader at inkludere et billede i din ansøgning. Dette er blot ét af vores mange initiativer for at skabe et inkluderende og mangfoldigt miljø i BDO. Vi stræber efter en arbejdsplads, hvor alle har lige muligheder og rettigheder, uanset baggrund eller position. 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist: Snarest muligt
Kontaktperson:
Claus René Roserin Director, Lead of Recruitment
Jobområde: Privat Revision
Jobtype: Fastansættelse
Tiltrædelse: Snarest muligt
Kontor: Hjørring
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Vestre Ringgade 28
8000 Aarhus C
CVR: 20222670