Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - september 2024

BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

JOBBET SOM BUSINESS & OUTSOURCING TRAINEE HOS BDO
Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner. Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør. Derfor investerer vi også over en halv million i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

BSO servicerer BDO’s kunder med fleksible løsninger inden for anvendelse af digitale kundeløsninger, bogføring, afstemninger, opgørelse af moms, controlling/analyse og på sigt kunderådgivning samt overordnede økonomibaserede ledelsesrapportering. Som trainee bliver du en del af et lokalt kontor, og du vil i samarbejde med dine kolleger servicere egne kunder inden for bogholderi, lønadministration og økonomistyring.

FORMÅL 
Overordnet er alle medarbejdere hos BDO ansat med ét grundlæggende formål, som vi lægger stor vægt på. Vi er mennesker som ønsker at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme. Det gælder både internt i organisationen, ligesom det er vores primære formål i forhold til kontakten med vores kunder. Uanset hvilket forretningsområde man arbejder i, og hvilke styrker og specialer man har eller udvikler sig frem imod, er det formålet, der driver vores virksomhed.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER
Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du får fra dag ét en praktisk hands-on erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper. Det vil give dig en stor indsigt i og forståelse for det danske erhvervsliv. Opgaverne vil bl.a. omfatte: 

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning, controlling og analyse (på sigt kunderådgivning)
 • Afstemninger og klargøring til revisor
 • Lønadministration
 • Betalingsforslag i bank

 
DINE FAGLIGE KOMPETENCER
Du har enten allerede afsluttet din uddannelse på handelsgymnasiet, erhvervsakademiet eller universitetet. Eller måske forventer du at afslutte med et godt resultat i 2024?

Du kan naturligvis lide at arbejde med tal og er nysgerrig på sammenhængen mellem de tal og oplysninger, som du bliver præsenteret for. Som digital kundekonsulent er det helt essentielt, at du kan lide at arbejde med mennesker og er god til at skabe kontakt.

DINE PERSONLIGE KOMPETENCER 

 • Er nysgerrig og har lysten til at lære
 • Tager ansvar for egne opgaver og overholder aftalte deadlines
 • Arbejder selvstændigt og struktureret
 • Er kundeorienteret med fokus på effektivitet og kvalitet
 • Trives med skiftende arbejdssteder, skiftende referencer og en konsulentadfærd
 • Er imødekommende og har gode samarbejdsevner

 

VI TILBYDER DIG
Du bliver en del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet. Du vil blandt andet få mulighed for at udvikle eksisterende og nye kompetencer via vores eget uddannelsescenter ”BDO Academy”. Derfor har du mange muligheder i BDO, hvad enten du ønsker at videreuddanne dig eller blive dygtigere på samme niveau.

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores interne uddannelses- og udviklingsforløb. Du bliver fra begyndelsen af dit forløb tilknyttet en erfaren mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med at falde godt til i din nye rolle og nå dine karrieremål. Du vil fra første dag blive betragtet som en ægte BDO’er.

Hvilke kontorer søger trainees inden for business & outsourcing: København, Hirtshals og Frederikshavn 

ARBEJDSTID OG ARBEJDSSTED
Din ugentlige arbejdstid er på 37 timer, og du holder til på det aftalte kontor.

SEND OS DIN ANSØGNING
Er du interesseret i at blive trainee hos BDO? Alt du skal gøre er at sende os din ansøgning online hurtigst muligt. Vi ansætter løbende frem mod september 2024.

Vedhæft gerne dit CV, ansøgning og relevante uddannelsesbeviser. Det gælder også foreløbige karakter for igangværende uddannelse.

I BDO arbejder vi aktivt på at minimere ubevidst bias og sikre en objektiv rekrutteringsproces. Vi opfordrer derfor til, at du undlader at inkludere et billede i din ansøgning. Dette er blot ét af vores mange initiativer for at skabe et inkluderende og mangfoldigt miljø i BDO. Vi stræber efter en arbejdsplads, hvor alle har lige muligheder og rettigheder, uanset baggrund eller position.

Vil du vide mere om traineeuddannelsen eller BDO? Gå ind på Læs mere om traineejobbet og uddannelsen her.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på KIJUN@bdo.dk. Du kan også kontakte det enkelte BDO-kontor tæt på dig

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist: Snarest muligt
Kontaktperson:
Kirstine Høj Junker Consultant, Recruitment
Jobområde: Business Services & Outsourcing (Erhvervsservice)
Jobtype: Trainee
Tiltrædelse: 1. september 2024
Kontor: Frederikshavn, Hirtshals, København
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Vestre Ringgade 28
8000 Aarhus C
CVR: 20222670