Trainee Privat Revision 2020 - Svendborg

Har du mod, viljestyrke og ambitioner, og motiveres du af at tage ansvar? Så er det måske dig, der om kort tid er i centrum for BDO’s talentudvikling.

Gennem et trainee-forløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Hos os får du mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Om dig
Du har afsluttet din uddannelse på én af erhvervsskolerne, erhvervsakademierne, på universitetet eller forventer at afslutte med et godt resultat i 2020 – måske har du holdt et sabbatår fra studierne, hvor du har arbejdet eller rejst? Du kan godt lide tal, og du har en naturlig nysgerrighed for at finde sammenhængen i de tal og oplysninger, du bliver præsenteret for. Du kan lide at arbejde med mennesker, er god til at skabe kontakt og din interesse for at yde rådgivning er stor. Vi forestiller os, at du har en aktiv fritid, og at du trives med at samarbejde og gå efter de bedste resultater.

Som BDO-trainee er du:

  • udadvendt og interesseret i kontakt med andre mennesker
  • analytisk og har evnen til at se muligheder
  • god til at udvise indlevelsesevne
  • interesseret i og har evner for tal
  • systematisk og struktureret
  • god til at lede og har gode kommunikationskompetencer
  • interesseret i relationer og i verden omkring dig.
Jobbet
Som BDO-trainee får du opgaver inden for bogføring, løn, revision, regnskab, skat og rådgivning. Hos BDO Svendborg får du meget varierende kundeopgaver, en stor kontaktflade til forskellige kundetyper og stor indsigt i dansk erhvervsliv.

Dine arbejdsopgaver udvikler sig løbende i takt med dine erfaringer, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver. Arbejdsopgaverne løses ofte i teams, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med de opgaver, som skal løses for kunden.

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores interne traineeuddannelse. Fra begyndelsen af dit traineeforløb bliver du tilknyttet en mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med det faglige. Du vil fra første dag blive betragtet som ægte BDO’er.

Trainee-uddannelsen giver dig solidt netværk
Når du er trainee i BDO, får du et kæmpestort netværk; for du mødes jævnligt med dine traineekolleger i forbindelse med interne kurser. Her udvikles jeres indbyrdes kontakt, og dit netværk kommer til at dække hele landet, da vi har trainees på kontorer i hele Danmark. Via traineeforløbet har du et solidt fundament for din fremtidige karriereudvikling og det perfekte udgangspunkt for at skabe din egen individuelle karrierevej.

Vil du vide mere om traineeuddannelsen?
Gå ind på bdo.dk/trainee og læs mere om, hvad traineejobbet og uddannelsen går ud på.
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på trainee@bdo.dk. Du kan også kontakte Niels Duedahl, Senior Partner, statsautoriseret revisor på 2013 1938.

Arbejdssted
BDO Svendborg.

Ugentlig arbejdstid
37 timer.

Ansættelsesstart
1. september 2020.

Ansøgningsfrist
Hvis du ønsker at komme i betragtning til traineestillingen, beder vi dig sende os din ansøgning online hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet vores nye kollega.

BDO betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset køn, alder, livsstil, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

Ansøg
Del i dit netværk
Kontaktperson:
Niels Duedahl Senior Partner, statsautoriseret revisor
Jobområde:Privat Revision
Jobtype:Trainee
Tiltrædelse:1. september 2020
Kontor:Svendborg
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Kystvejen 29
8000 Aarhus C
CVR: 20222670
Powered by Emply