Unik mulighed for at opbygge et CSR-område i Advisory, BDO

Om du ønsker at sidde i Aarhus, København eller et andet sted i landet, så har vi en plads til dig med den rette profil. Det vigtigste er, at du er velfunderet inden for CSR’s hovedområder, og at du har konsulenterfaring. Hvis du har ambitioner om at blive partner, vil der, i takt med at du har succes med at bygge et forretningsområde op, være mulighed for dette inden for nogle år.

CSR som forretningsområde i Advisory

BDO Advisory er et af landets førende konsulenthuse målrettet både den offentlige sektor og det private erhvervsliv. Vores over 100 konsulenter har specialistviden kombineret med stærke analytiske og metodiske kompetencer. Vi lægger vægt på effektive samarbejdsforløb med fokus på kundens mulighed for at opnå ny viden og opbygge nye kompetencer i egen organisation.

CSR og arbejdet med at sikre en bæredygtig virksomhedsprofil har i dag en afgørende betydning for både udenlandske og danske virksomheders vækst, branding, konkurrencesituation og risikostyring. Vi har i BDO arbejdet med CSR i nogle år, og ønsker nu at styrke og udvide forretningsområdet. Du kommer til at stå i spidsen for at opbygge et nyt fagligt CSR-område, der organisatorisk hører til i Advisory. Området skal hovedsageligt dække CSR-strategi og CSR-rapportering. I takt med at du i løbet af et par år får forretningen til at vokse, vil specialister inden for specifikke CSR-områder blive tilknyttet, men indtil da er det dit ansvar sammen med nuværende kollegaer at kunne dække CSR bredt.

Det er vigtigt, at du har en proaktiv og kommerciel tilgang, samt at du har erfaring med projektledelse og salg, da vi har en forventning om, at du supplerer kundeporteføljen inden for CSR med eksisterende kunder i huset, heriblandt offentlige- og private kunder, samt revisions og ikke-revisionskunder. 
Udover konsulenterfaring ser vi gerne, at du har 4-5 års erfaring inden for feltet, samt at du kan begå dig på et strategisk niveau og få tingene til at ske.

Kort om BDO – resten skal opleves

BDO har 31 kontorsteder fordelt over hele Danmark og mere end 1.300 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller mere end 164 lande og 95.000 ansatte på verdensplan.

Må vi høre lidt om dig?

Nu har vi fortalt dig lidt om, hvorfor du skal vælge os, og nu vil vi meget gerne høre mere om dig. Fortæl os, hvem du er, hvad du står for og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af vores kontor.

Vi indkalder til samtaler løbende, og håber på, at den rigtige, nye kollega kan tiltræde hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Claus René Roserin, Director Recruitment, på CRR@BDO.DK eller på +4531164626.

Det er ham her:


Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.
 
Ansøg
Del i dit netværk
Frist: Snarest muligt
Kontaktperson:
Claus René Roserin Director, Recruitment
Jobområde: Advisory
Jobtype: Fastansættelse
Tiltrædelse: Snarest muligst
Kontor: Aarhus, København
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Kystvejen 29
8000 Aarhus C
CVR: 20222670
Powered by Emply