Vi søger en cand.merc.aud. eller CMA-studerende til vores nye kontor ved Esbjerg Lufthavn

Har du høje ambitioner og mod på et spændende og udfordrende job i en af verdens største rådgivnings- og revisionsvirksomheder? Så er det måske dig, der om kort tid er centrum for BDO’s talentudvikling. 

Vores afdelinger i Syddanmark er i rivende vækst, og vi står hele tiden med nye, spændende opgaver, der skal løses og leveres til vores kunder. Vi vil derfor gerne have endnu flere nye talenter med på holdet.

Hos os står vejen til en spændende karriere med masser af muligheder, udvikling og styrkelse af dit talent åbent. Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt arbejde, hvor du fra dag ét vil løse opgaver, møde kunder og sparre med erfarne kolleger.

Jobbet
Du kommer til at arbejde med opgaver inden for bl.a. revision, regnskab, skat og rådgivning på vores lokale BDO-kontor, som fra 1. november 2021 vil være placeret ved Esbjerg Lufthavn. På kontoret vil du opleve, at kundeopgaverne er meget varierende og omfatter alt lige fra revision, opstilling af regnskaber, beregning af skat for selskaber og personer. Du vil også deltage i den løbende kontakt med mange af vores kunder, hvor du får en stor kontaktflade til forskellige kundetyper samt et stort indblik i dansk erhvervsliv.

Dine arbejdsopgaver udvikler sig løbende i takt med dine erfaringer, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver.

Arbejdsopgaverne løses ofte i samarbejde, og du vil derfor også indgå i forskellige teams, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med de opgaver, som skal løses for kunden.

Om dig
Du har et talent for tal, og du har en naturlig nysgerrighed for at finde sammenhængen i de tal og oplysninger, du bliver præsenteret for. Du kan lide at arbejde med mennesker, er god til at skabe kontakt og finder det naturligt at gå efter de bedste resultater.

I BDO er vi drevet af ambitionen om at skabe værdi for vores kunder gennem kvalificeret rådgivning. Vi lægger derfor vægt på, at:
  • du er udadvendt og interesseret i kontakt med andre mennesker.
  • du er analytisk og har evnen til at se muligheder.
  • du udviser indlevelsesevne.
  • du er systematisk og struktureret.
  • du udviser lederpotentiale og har gode kommunikationskompetencer.
  • du er interesseret i relationer og i verden omkring dig.
  • du har ambitioner.
Send os din ansøgning – allerede i dag
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.
 
BDO betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset køn, alder, livsstil, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.
 
Ansøg
Del i dit netværk
Frist: Snarest muligt
Kontaktperson:
Per Christensen Senior Partner, registreret revisor
Jobområde: Privat Revision
Jobtype: Fastansættelse
Tiltrædelse: Snarest muligt
Kontor: Esbjerg
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Kystvejen 29
8000 Aarhus C
CVR: 20222670
Powered by Emply