Vi søger en revisor til BDO i Viborg

Har du erfaring med revision og regnskab, og er du i gang med at læse HD eller har du en HD-baggrund? Så er det måske dig, vi søger til vores BDO-kontor i Viborg.
 
Hos BDO i Viborg løser vi opgaver for en bred kundekreds af små og mellemstore virksomheder. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og vi ved, at vi gennem indlevelse skaber udvikling. Vi holder konstant fokus på vores kunder og deres vækst. Vores team er dynamisk, kvalitetsbevidst, og vi har høj arbejdsglæde med en uformel omgangstone.

Jobbet
Vi er på udkig efter en ambitiøs medarbejder til at udføre rådgivnings- og revisionsopgaver samt udarbejde regnskaber inden for mange forskellige brancher, hvor dygtighed, effektiv og klar rådgivning samt ambition om at blive bedre prioriteres højt.

Du vil få ansvar for egne kunder, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger vil servicere med værdiskabende rådgivning inden for skat, revision og regnskab, baseret på en række BDO-ydelser og med assistance fra BDO’s specialafdelinger.

Vi møder vores kunder i øjenhøjde – derfor er det vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der går hånd i hånd med en tæt kundekontakt. Vi hjælper vores kunder med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed, og det stiller krav om engagement og stor ansvarlighed i jobbet.

Primære opgaver
 • Rådgivning og assistance, hovedsageligt inden for skat, moms og regnskab
 • Udarbejdelse af årsrapporter og skattebilag
 • Revisionsopgaver og –erklæringer herunder være en del af teamet på løsning af større opgaver.

Faglige kompetencer
 • Vi forestiller os, at du har 3-6 års erfaring med revision/regnskab/skat
 • Digitalt mindset.

Personlige kompetencer
 • God til at kommunikere og skabe relationer i samarbejde med forskellige mennesker
 • Kender værdien af at være en god kollega og at indgå i et team
 • Bevarer overblikket, selv i pressede situationer
 • Fagligt nysgerrig og opsøgende i forhold til at erhverve ny viden og kompetencer
 • Tænker i udvikling for både kunden og BDO
 • Arbejder struktureret og analytisk og overholder deadlines.

Vi tilbyder
I BDO er det vores fornemmeste opgave at motivere og involvere dig som medarbejder og skabe et dagligt arbejdsmiljø, der er præget af åbenhed og respekt. Du bliver derfor del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel har høj prioritet. Samarbejdsformen er uformel, og du får stor indflydelse på og ansvar for egne opgaver både i det daglige og på længere sigt.

Vi vil være de bedste til det, vi laver, og derfor har vi høje forventninger til dig. Vores mål er, at du oplever gode karrieremuligheder og en fleksibel karrierestruktur. For at sikre understøttelse af vores overordnede strategi såvel som udvikling af de lokale kontorer har vi vores eget uddannelsescenter ”BDO Academy”, som er en stor styrke for din udvikling.

BDO i Viborg er en del af BDO i Danmark, der har 32 kontorer fordelt over hele landet og i alt mere end 1.300 medarbejdere. Dermed har du altid et stort fagligt netværk af specialkompetencer at trække på, både via BDO’s rådgivning, revision, regnskab og Business Support for det private såvel som for det offentlige marked, via vores forretningsenheder Skat & Moms, Advisory med Consulting og Risk Assurance samt Corporate Finance. Herudover har du den faglige tyngde gennem BDO’s interne netværk i Danmark og BDO International, der i alt tæller 167 lande og mere end 90.000 ansatte i verden.

Bring os rundt om dig. Send os din ansøgning – allerede i dag
Fortæl os, hvem du er, hvad du står for, og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af vores kontor. Vi indkalder til samtaler løbende og håber på, at den rigtige nye kollega kan tiltræde hurtigst muligt.
 
Hør mere om stillingen, kontakt Preben Pedersen eller Dennis Hermann på tlf. 87255800. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

Ugentlig arbejdstid
Fuldtid.

Ansættelsesstart
Snarest muligt.

Ansøgningsfrist
Send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet vores nye kollega.

BDO betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer alle – uanset køn, alder, livsstil, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at søge stillingen.

Læs mere om os på www.bdo.dk


 
Ansøg
Del i dit netværk
Frist: Snarest muligt
Kontaktperson:
Preben Pedersen Partner, statsautoriseret revisor
Jobområde: Privat Revision
Jobtype: Fastansættelse
Tiltrædelse: Snarest muligt
Kontor: Viborg
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Kystvejen 29
8000 Aarhus C
CVR: 20222670
Powered by Emply