Vil du være fremtidens revisor? Bliv praktikant hos BDO

Drømmer du om at blive en del af ét af Danmarks førende revisionshuse? Har du høje ambitioner, og motiveres du af at tage ansvar? Så har vi måske den perfekte praktikstilling til dig.  

Hos BDO søger vi praktikanter til vores kontor i København. Som praktikant hos BDO får du en grundig oplæring og kendskab til arbejdsgangene i ét af Danmarks førende revisionshuse. Vi tilbyder en spændende og lærerig praktikperiode, hvor du, sammen med et hold af praktikanter og dine øvrige kolleger i BDO , vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste faglige og sociale rammer. Samtidig giver en praktikstilling hos BDO dig en unik mulighed for at kickstarte din karriere inden for revisionsbranchen.

Om dig
Du er i gang med en uddannelse som finansøkonom eller controller. Du har en stor interesse for tal, regnskaber og rådgivning. Du er god til at skabe kontakt og holder af at samarbejde med kunder og kolleger.
Hvis du kan nikke genkendende til følgende, så er BDO måske noget for dig:
  • du er udadvendt og interesseret i kontakt med andre mennesker
  • du er analytisk og evner at se muligheder
  • du udviser indlevelsesevne
  • du har interesse og flair for tal
  • du er systematisk og struktureret
  • du er interesseret i relationer og i verden omkring dig.
Om jobbet
Du kommer til at arbejde med revision, regnskab, skat og rådgivning af virksomheder. I BDO arbejder du med hele paletten af opgaver i mødet med kunderne, og du får en stor kontaktflade til forskellige kundetyper samt et spændende og relevant indblik i arbejdet med revision.

Dine opgaver udvikler sig i takt med dine erfaringer, og i løbet af din praktikperiode vil du få dine egne opgaver. Du kommer til at indgå i et mindre team, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med kunderne. Der vil være god mulighed for at sparre med dine kolleger og få ’hands-on erfaring’ med revision og rådgivning.
Du kan blive fremtidens revisor, hvis du brænder for:
  • en arbejdsdag præget af høj arbejdsglæde og spændende udfordringer
  • lysten til at blive en del af BDO
  • muligheden for at gøre en forskel ved at skabe sund vækst for virksomheder inden for en bred vifte af brancher.
Om BDO
BDO i København er en del af BDO Danmark, der har 32 kontorer fordelt over hele landet og mere end 1.300 medarbejdere. Dermed har du altid et stort fagligt netværk af specialkompetencer at trække på, både via BDO’s rådgivning, revision, regnskab og Business Support for det private såvel som for det offentlige marked, via vores forretningsenheder Skat og Moms, Advisory med Consulting samt Corporate Finance. Herudover har du den faglige tyngde gennem BDO’s interne netværk i Danmark og BDO International, der tæller mere end 160 lande i verden. Læs mere om vores spændende virksomhed på www.bdo.dk

Kontakt os
Har vi vækket din interesse? Så vedlæg dit CV og karakterudskrift. Vi tager løbende ansøgere til samtale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os.
Kontakt Manager Mark Hellerup Knudsen på e-mail: mhe@bdo.dk
 
Ansøg
Del i dit netværk
Kontaktperson:
Mark Hellerup Knudsen Manager, HR Rekruttering
Jobområde:Privat Revision
Jobtype:Praktik
Tiltrædelse:Hurtigst Muligt
Kontor:København
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Kystvejen 29
8000 Aarhus C
CVR: 20222670
Powered by Emply